top of page

OSLO ÅPNE HUS 2016


ACK arkitekter inviterer til..

Open House Oslo åpne hus | 42 | Industrigata 36 add feeds, pingback and stuff mobile setting Scripts/CSS and wp_head hook google webfont font replacement DEFINING DO NOT CACHE [if lt IE 9]><![endif] Debugging Info for Theme support: Theme: Enfold Version: 2.9.1 Installed: enfold AviaFramework Version: 1.9.1 AviaBuilder Version: 0.7 - - - - - - - - - - - ChildTheme: Enfold Child ChildTheme Version: 1.0 ChildTheme Installed: enfold ML:129-PU:8-PLA:16

StartFragmentIndustrigaten 36 er et funkisbygg fra 60-tallet som ble rehabilitert i 2013. Utbygger Urbanium valgte å gjøre litt ekstra stas på det 100kmv store fortauet utenfor, og det nydesignede podiet (Lasse Altern Halvorsen MNAL) er blitt en berikelse av gatemiljøet på Majorstua. Butikkutstillingen bidrar til det offentlige rommet og er blitt et sosialt stoppested som er særlig populært blandt barn, også utenfor åpningstiden. Leietakerne driver innen arkitektur og andre kreative bransjer. Industrigata 36 er arbeidsstedet til flere renommerte arkitektkontor: Spacegroup, ACK arkitekter AS, Line Solgaard arkitekter AS, Blokk AS, Praksis A og Planke AS. Det er også her den prisbelønte design- og interiørbutikken Pur Norsk har lokaler. Oslo Åpne Hus’ prosjektledelse holder også til her.EndFragment

Tidspunkt: Lørdag 24. september kl. 12-16

Link til Oslo Åpne Hus finner du her


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page