top of page
OM ACK

ACK arkitekter er et etablert selskap med bred kompetanse. Siden starten i 1997 har vi vært kjent for å være «annerledes arkitekter» og er spesielt gode til å bidra positivt i komplekse brukerprosesser.

 

Vi har mye kraft og energi. Vi er opptatt av god kommunikasjon og er resultatorienterte.

 

ACK er et tverrfaglig kontor med spisskompetanse innenfor arkitektur, interiørarkitektur, landskapsarkitektur, user experience design (UX) og grafisk design. Vi opererer ofte tett sammen med andre fagmiljøer, hvor vi tar det overordnede strategiske og kreative ansvaret.

 

Vi leverer arkitektur og design tjenester fra konsept og idéskisser til ferdigstillelse og innflytting. Vi er dyktige på organisasjonsanalyse, analyse av arealbehov og strategi for omorganisering av komplekse organisasjoner.

 

Vår styrke ligger i bredden i vår erfaring. Vår kundeliste spenner over aktører både innen det offentlige og private næringsliv. Referanseprosjekter inkluderer kontorbygg, sykehjem, poliklinikk, kulturhus, flerbrukshall, redaksjoner, tv-/ radiostudio, ambassade, konsulat, rådhus, skoler, restaurant, butikk, passivhus og bolig.

OPPDRAGSGIVERE

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I’m a

bottom of page